In English

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Asiakasesimerkit

CGI:llä on laaja osaaminen useilla eri toimialoilla, yritysten sekä julkishallinnon asiakkuuksissa. Vastaamme asiakkaidemme tietoteknisten ratkaisujen ja palveluiden kehittämisestä.

Sonet Premium -ratkaisuja on toimitettu muun muassa seuraaville toimialoille: palvelualat, tukkukauppa, tilitoimistot, järjestöt, yhdistykset ja säätiöt, kuljetusala, teollisuus sekä tuotannollinen projektitoiminta. Yritysten koko vaihtelee pk-yrityksistä suuryrityksiin.


Perämeren Jätehuolto

Ostolaskujen välitykseen päivitettiin nopealla aikataululla uusi toimittajakumppani sekä ostolaskujen kierrätysjärjestelmä.

Lue lisää »


Nokian Panimo

Miljoonia litroja juomia valmistuu vuosittain Sonet Premium järjestelmien avulla Nokialla

Lue lisää »


Lounais-Suomen Jätehuolto Oy

Lounais-Suomen Jätehuolto vakuuttui Sonetin projektinhallinnan integroinnista ja muunneltavuudesta

Lue lisää »


Wulff

Toimistotarvikkeista tunnettu pörssiyhtiö Wulff otti taloushallinnon ohjat takaisin omiin käsiinsä. Muutoksen edetessä konsernin yritykset Suomessa siirtyvät käyttämään CGI:n Sonet Premiumia

Lue lisää »


Hengitysliitto ry

Hengitysliitto on ollut pitkäaikainen Sonet-asiakas ja nyt oli aika miettiä talouden- ja henkilöstöratkaisujen tulevaisuutta. Käyttöön valittiin Sonet Premium ja Analysointiratkaisu.

Lue lisää »


Kiitosimeon Oy

Simeon toimii aktiivisena kumppanina niin kaikkien asiakkaidensa kuin CGI:n kanssa. Käytössä on Sonetin laskutus, talous, konsernilaskenta, palkanlaskenta ja matkalaskut.

Lue lisää »


Tutustu myös

Blogi | 12.02.2020

Finvoice 3.0 muuttaa laskutusta pian

Jaa artikkeli

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×