In English

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Hengitysliitto ry

Hengitysliitto on sosiaali- ja terveysalan järjestö, jonka tehtävänä on edistää hengitysterveyttä ja hengityssairaan hyvää elämää. Liiton mottona on "hengitysterveys on jokamiehenoikeus". Hengitysliitto on ollut pitkäaikainen Sonet-asiakas ja nyt oli aika miettiä talouden- ja henkilöstöratkaisujen jatkuvuutta.

Haaste

Sonet-järjestelmä on ollut jo pitkään käytössä. Vanhan ratkaisun käyttöliittymä alkoi olla uusille käyttäjille haasteellinen oppia. Lisäksi raportointi koettiin puutteelliseksi. Haasteita oli etenkin henkilöstöä koskevassa raportoinnissa. Hengitysliitto haki vaativaan moniyritysrakenteiseen toimintaympäristöön nykyaikaista ja helppokäyttöistä ratkaisua, joka täyttäisi myös raportoinnin tarpeet.

Ratkaisumme

Hengitysliitto valitsi käyttöönsä Sonet Premiumin talouden- ja henkilöstönohjauksen sekä Analysointiratkaisun.

Sonet Premiumin käyttöliittymä on uudenaikainen ja helppokäyttöinen. Ratkaisun avulla työajan käyttö tehostuu ja tekeminen järkeistyy. Sonet Premium mahdollistaa jokaiselle käyttäjälle roolin mukaisen oman näkymän järjestelmään. Lisäksi historiatiedot siirtyvät helposti Sonetista Sonet Premiumiin.

Analysointiratkaisu täytti liitolle tärkeät raportointitarpeet. Ratkaisu sisältää mahdollisuudet monipuolisiin suodatuksiin, ryhmittelyihin, porautumisiin ja grafiikan tuottamiseen. Tuotteen mukana toimitetaan peruspaketti sisältäen yhteenvetonäkymiä sekä talouden- ja henkilöstönohjauksen valmiita raportteja.

Miksi CGI?

Hengitysliiton ja CGI:n pitkäaikainen suhde nähtiin tärkeäksi. Toimintatavat olivat jo entuudestaan tuttuja puolin ja toisin. CGI:n Sonet Premium oli sopivin ja kustannustehokkain ratkaisu, joka täytti liitolle olennaiset tarpeet.


Hengitysliitto on hengityssairaiden edunvalvoja sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistäjä. Hengitysliittoon kuuluu valtakunnallinen erityisammattioppilaitos Ammattiopisto Luovi sekä työllistämispalveluja tarjoavat Lovak ja Sytyke-Centre. Liitto omistaa lisäksi kokonaan rakennusterveyden erityisasiantuntijapalveluja tarjoavan Suomen Sisäilmakeskus Oy:n, työllistämispalveluja tarjoavan Kovak Oy:n sekä majoitus- ja ravintolatoimintaa harjoittavat TaitoReitti Oy ja Anttolanhovi Oy. 

Hengitysliitto ry:n kokonaistuotot olivat vuonna 2015 hieman vajaa 77 miljoonaa euroa. Liitto työllistää noin 900 henkilöä.  Hengitysliiton suurin toimintayksikkö on Ammattiopisto Luovi, joka on myös Suomen suurin ammatillinen erityisoppilaitos. http://www.hengitysliitto.fi/fi

« Takaisin asiakasesimerkkeihin

Jaa artikkeli

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×