In English

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Kiitosimeon Oy

Simeon on nestemäisten tuotteiden kuljettamiseen keskittynyt yhtiö. Kotimarkkina-alue on Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa, mutta yritys operoi kaikissa Itämeren rantavaltioissa. Kumppanuus on Simeonin tapa toimia kaikkien asiakkaidensa sekä CGI:n kanssa.

Haaste

Simeonin konsernirakenne on monimutkainen, ja yritys toimii viidessä eri maassa: Suomi, Ruotsi, Viro, Latvia ja Liettua. Toiminta on laajentunut vuosien aikana.

Yrityksen manuaalisista prosesseista on siirrytty siihen, että tiedot syntyvät sähköisesti prosessien eri vaiheista automaattisesti. Taloushallinto on kiinteä osa kaikkia liiketoimintaprosesseja.

Ratkaisumme

Sonet Premium on skaalautunut yrityksen kasvun mukana. Tällä hetkellä käytössä on Sonet Premiumin taloudenohjaus, laskutus, konsernilaskenta ja palkanlaskenta. Kaikkia perustietoja, kuten kustannuspaikkoja ja henkilötietoja, hallitaan Sonet Premiumissa. Järjestelmä hallitsee muutokset konsernirakenteessa hyvin.

Sonet Premiumista toimitetaan ajantasaiset versioinnit asiakkaan tahtotilan mukaan. Asiakaskohtaiset muutokset otetaan huomioon versioinnin yhteydessä.

Sonet Premium-kehitystiimi tuntee lainsäädännön Suomessa sekä muualla maailmassa ja on aina ajan tasalla tulevista muutoksista. Vaatimukset toteutetaa järjestelmään asiakkaan tarpeet tuntien.

Hyödyt

  • Taloushallinto palvelee tehokkaasti liiketoimintoja ja henkilöstö on moniosaajia
  • Järjestelmä on luotettava ja tarvittavat tiedot ovat aina käytettävissä
  • Järjestelmä ohjaa käyttäjiä toimimaan halutulla tavalla

Miksi CGI?

Kokonaisvaltainen asiakassuhteen hoito on ollut ehdoton edellytys kaikkien järjestelmien kehittämiselle liiketoimintavaatimusten mukaisesti. CGI:n palvelupäälliköt ovat hoitaneet asiakassuhdetta erittäin hyvin. Lisäksi Sonet Premiumin laadukas ja ketterä versiokehitys on mahtava asiakasetu. Asiakkaan muutostarpeita kuunnellaan ja niihin vastataan nopeasti.

 

« Takaisin asiakasesimerkkeihin

Jaa artikkeli

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×