In English

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Ursuk Oy

Sukeltamaan verkkokaupan kautta

Ursuk on pitkäaikainen Sonet-asiakkaamme, joka käyttää Sonetia henkilöstö- ja taloushallinnossa, tuotannonohjauksessa, myynnissä, laskutuksessa sekä varastotoiminnoissa. Lisäksi ratkaisuun on integroitu pilvipohjainen Essi-verkkokauppa.

Asiakkaan haasteet

Ennen tilauksia otettiin vastaan monista eri kanavista, muun muassa sähköpostilla, puhelimella tai faxilla. Tilausten kirjaaminen taustajärjestelmään vei paljon aikaa. Manuaalisessa työssä oli myös paljon virheen mahdollisuuksia. Vanhentuneen verkkokaupan haasteena oli tuotteiden näkyvyys ja löydettävyys. Verkkokauppaa ei ollut integroitu Sonetiin, eivätkä kaikki tuotteet olleet näkyvillä asiakkaille.

Ratkaisumme

Ursukilla on käytössä moderni Essi-verkkokauppa, joka toimii kaikilla päätelaitteilla. Verkkokaupasta on helppo tilata sukelluspuku kerralla, vaikka yksi puku koostuu kymmenistä eri valinnoista. Ratkaisu on integroitu Sonetiin: asiakas-, hinta- ja tuotetiedot sekä saatavuus päivittyy verkkokauppaan reaaliajassa.

Tutustu verkkokauppaan osoitteessa www.ursuit.com

Hyödyt

  • Helppokäyttöinen ja nopea verkkokauppa asiakkaille
  • Toiminnan tehokkuus nousi tilausten siirryttyä toiminnanohjaukseen ja lähetykseen automaattisesti
  • Virheiden määrä on vähentynyt, kun tiedot siirtyvät järjestelmien välillä automaattisesti
  • Kyvykkyys kansainväliseen verkkokauppaan, täysin lokalisoitu verkkokauppa

“Myynnin ajankäyttö on tehostunut merkittävästi – myös työtyytyväisyys hipoo huippua, kun saa keskittyä siihen mitä osaa, eikä tarvitse tehdä tuntitolkulla paperihommia”

– Ville Rantala, toimitusjohtaja, Ursuk Oy

Miksi CGI?

Yhteistyö CGI:n kanssa on toiminut hyvin ja palvelut toimitetaan yhdeltä kumppanilta. Tuotteistettu integraatio Sonet-toiminnanohjausjärjestelmään ja saumaton yhteistyö verkkokaupan ja toiminnanohjauksen välillä nähtiin tärkeäksi.


Ursuk on maailman johtava ammattilaistason sukellus- ja pelastuspukujen valmistaja ja tukkukauppias. Ursuk tarjoaa sukellus- ja pelastuskuivapuvut kaikkeen vesillä liikkumiseen, sekä kaupalliseen että viranomais- ja kuluttajakäyttöön. Esimerkiksi Suomessa armeija ja pelastusviranomaiset käyttävät Ursukin valmistamia pukuja ja varusteita. www.ursuit.com

 « Takaisin asiakasesimerkkeihin

 

Jaa artikkeli

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×