In English

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Wulff-Yhtiöt Oyj

Toimistotarvikkeista tunnettu pörssiyhtiö Wulff otti taloushallinnon ohjat takaisin omiin käsiinsä. Muutoksen edetessä konsernin yritykset Suomessa siirtyvät käyttämään CGI:n Sonet Premiumia.

Asiakkaamme haaste

Wulff-Yhtiöiden taloushallinto oli ulkoistettu. Se osoittautui toimintatavoiltaan ja teknisiltä ratkaisuiltaan hajanaiseksi kokonaisuudeksi. Taloushallintoa tuotettiin eri tilitoimistoista ja järjestelmistä. Wulffin rooliksi oli jäänyt lähinnä laadunvalvonta.

Ajatus taloushallinnon sisäistämisestä alettiin nähdä mahdollisuutena. Pian talousjohtaja Elina Rahkonen sai tehtäväkseen kustannusselvitysten tekemisen. Alusta asti tiedettiin, ettei yrityksen kohtuullisille volyymeille kannattanut lähteä rakentamaan liian massiivista järjestelmää.

Ratkaisumme

CGI:n Sonet Premium taloudenohjaus ja palkanlaskenta valikoituivat yhtiön pilvipohjaiseksi ratkaisuksi.

– Myyntiyhtiössä saavutamme omalla taloushallinnolla paremman talousasioiden hallinnan pienemmillä kustannuksilla. Samalla tuotetaan laadukkaampaa ja oikea-aikaisempaa raportointia sekä parempaa sisäistä palvelua. Kun haluttu taloustieto on saatavilla nopeasti ja joustavasti, voi myynti keskittyä asiakkaisiin, perustelee Rahkonen.

Miksi CGI?

Pääsimme syventymään CGI:n käytännönläheisiin demoihin riittävän monta kertaa, jotta Sonet Premiumin ominaisuudet tulivat tutuiksi. Yhteistyö ja kommunikaatio ovat olleet luottamusta herättävää.

Halusimme hankkeeseen mukaan riittävän suuren toimijan, joka on olemassa vielä viiden vuoden päästäkin ja kuuntelee ideoitamme työkalun jatkokehittämisestä, Rahkonen kiittelee.

Kyse on suuresta IT-projektista, joka on sujunut ennakko-odotuksia paremmin. Työkalut ovat osoittautuneet toimiviksi. Ne ovat tuottaneet Wulffin työntekijöille positiivisia käyttäjäkokemuksia, mikä on osaltaan parantanut taloushallinnon tehokkuutta.

Jaa artikkeli

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×