In English

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Sonet Premium

Avainlippu logo tehty Suomessa

Kotimainen tietojärjestelmäratkaisu nykyajan haasteisiin

Sonet Premium on uuden ajan ERP henkilöstön-, talouden- ja toiminnanohjaukseen. Se soveltuu yrityksille toimialasta ja koosta riippumatta sekä on tehokas ja ketterä käyttää.

Monipuolisen kokonaisuuden avulla yrityksen koko toimintaketju hoituu reaaliajassa. Kerran syötetty tieto on käytettävissä kattavasti läpi koko ohjelmiston. Ratkaisun integrointi muihin ohjelmistoihin on joustavaa ja käyttöä on mahdollista laajentaa lisäarvoratkaisuilla.

Tiedon etsiminen on helppoa, työajan käyttö tehostuu ja tekeminen järkeistyy. Roolipohjaiset näkymät ja kevyet valikkorakenteet tukevat käyttäjän työtä. Sonet Premiumiin on yhdistetty helppo käytettävyys ja nykyaikainen teknologia. Ratkaisu on mahdollista saada myös palveluna.

 

Henkilöstönohjaus

Hyvin toteutetut digitaaliset HR-palvelut tehostavat toimintaa, tukevat tasapuolista esimiestyötä ja luovat perustan erinomaiselle työntekijäkokemukselle. Sonet Premiumin henkilöstönohjaus on kiinteä kokonaisratkaisu palkanlaskentaan ja henkilöstöhallintoon. Se yhtenäistää toimintotapoja ja automatisoi tiedon kulun. 

Tutustu henkilöstönohjauksen ratkaisuihimme

Taloudenohjaus

Taloushallinnossa pienillä yksityiskohdilla on suuri merkitys. Taloudenohjauksen järjestelmiltä edellytetään kykyä vastaanottaa, käsitellä ja tuottaa täydellistä informaatiota. Sonet Premiumin taloudenohjaus on laaja ja aidosti reaaliaikainen kokonaisuus. Automaattiset tarkistussäännöt tukevat tiedon oikeellisuutta ja vyörytyssääntöjä voidaan hyödyntää sisäisessä laskennassa.

Tutustu taloudenohjauksen palveluihimme

Toiminnanohjaus

Toiminnanohjaus on yrityksen toiminnan sydän. Sen avulla ydintoiminnot rullaavat sujuvasti läpi arvoketjun ostoista aina valmiin tuotteen toimittamiseen saakka. Sonet Premiumin toiminnanohjauksen avulla voi ohjata ja kehittää liiketoimintaa. Yrityksen koko toimintoketju hankinnasta ja myyntitilauksesta tavaran valmistukseen, toimitukseen ja laskutukseen voidaan hoitaa tehokkaasti reaaliajassa.

Tutustu toiminnanohjauksen ratkaisuihimme


Asiakasesimerkki: Hengitysliitto

Hengitysliitto on ollut Sonet-asiakas jo pitkään. Talouden- ja henkilöstöratkaisujen jatkuvuus turvattiin Sonet Premiumilla.

Lue lisää »


Tutustu myös

ERP-opas
Kokonaisvaltainen toiminnanohjaus liiketoiminnan tukena palveluyrityksissä

 

Jaa artikkeli

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×