In English

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Sonet ja Sonet Premium

Sonet – kotimainen tietojärjestelmä

Sonet on Suomessa laajasti käytössä oleva tietojärjestelmä (ERP) henkilöstön-, talouden- ja toiminnanohjaukseen. Se soveltuu yrityksille toimialasta ja koosta riippumatta. Sonetia käyttää yli 1000 yritystä ja julkisyhteisöä.

Monipuolisen kokonaisuuden avulla yrityksen koko toimintaketju hoituu reaaliajassa. Kerran syötetty tieto on käytettävissä kattavasti läpi koko ohjelmiston. Ratkaisun integrointi muihin ohjelmistoihin on joustavaa ja käyttöä on mahdollista laajentaa lisäarvoratkaisuilla.

Sonet Premium – ratkaisu nykyajan haasteisiin

Sonet Premium on uuden ajan ERP. Se on tehokas ja ketterä käyttää. Tiedon etsiminen on helppoa, työajan käyttö tehostuu ja tekeminen järkeistyy. Roolipohjaiset näkymät ja kevyet valikkorakenteet tukevat käyttäjän työtä.

Sonet Premiumiin on yhdistetty helppo käytettävyys ja nykyaikainen teknologia. Ratkaisu on mahdollista saada myös palveluna.

Henkilöstönohjaus

Hyvin toteutetut digitaaliset HR-palvelut tehostavat toimintaa, tukevat tasapuolista esimiestyötä ja luovat perustan erinomaiselle työntekijäkokemukselle. Sonet Premiumin henkilöstönohjaus on kiinteä kokonaisratkaisu palkanlaskentaan ja henkilöstöhallintoon. Se yhtenäistää toimintotapoja ja automatisoi tiedon kulun. 

Tutustu henkilöstönohjauksen ratkaisuihimme

Taloudenohjaus

Taloushallinnossa pienillä yksityiskohdilla on suuri merkitys. Taloudenohjauksen järjestelmiltä edellytetään kykyä vastaanottaa, käsitellä ja tuottaa täydellistä informaatiota. Sonet Premiumin taloudenohjaus on laaja ja aidosti reaaliaikainen kokonaisuus. Automaattiset tarkistussäännöt tukevat tiedon oikeellisuutta ja vyörytyssääntöjä voidaan hyödyntää sisäisessä laskennassa.

Tutustu taloudenohjauksen palveluihimme

Toiminnanohjaus

Toiminnanohjaus on yrityksen toiminnan sydän. Sen avulla ydintoiminnot rullaavat sujuvasti läpi arvoketjun ostoista aina valmiin tuotteen toimittamiseen saakka. Sonet Premiumin toiminnanohjauksen avulla voi ohjata ja kehittää liiketoimintaa. Yrityksen koko toimintoketju hankinnasta ja myyntitilauksesta tavaran valmistukseen, toimitukseen ja laskutukseen voidaan hoitaa tehokkaasti reaaliajassa.

Tutustu toiminnanohjauksen ratkaisuihimme


Asiakasesimerkki: Hengitysliitto

Hengitysliitto on ollut Sonet-asiakas jo pitkään. Talouden- ja henkilöstöratkaisujen jatkuvuus turvattiin Sonet Premiumilla.

Lue lisää »


Tutustu myös

ERP-opas
Kokonaisvaltainen toiminnanohjaus liiketoiminnan tukena palveluyrityksissä

Rauhalan blogi | 9.6.2016 torstai
Sonet Premium – Kuinka käyttöönotto tapahtuu?

Blogi | 1.6.2016 keskiviikko | 15:53
Tuhannen asiakkaan Sonet Premium päivitykset ketterästi käytäntöön

Rauhalan blogi | 12.2.2016 perjantai | 9:43
Tutustu Rauhalan Sonet Premium käyttökokemuksiin

Blogi | 20.1.2016 keskiviikko | 9:49
Miten Sonetista tuli premium ERP?

Twitter | Kysy ja kommentoi: #sonetpremium

Jaa artikkeli

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×