In English

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Henkilöstöhallinto

Oikeat ihmiset oikeassa paikassa

Henkilöstöhallinnon tavoite on varmistaa, että oikeat ihmiset ovat oikeassa paikassa, oikealla osaamisella, oikeaan aikaan. Hyvin toteutetut digitaaliset HR-palvelut tehostavat toimintaa, tukevat esimiestyötä ja luovat perustan erinomaiselle työntekijäkokemukselle.

Sonet Premium Henkilöstöhallinto tukee ja tehostaa yrityksen työtehtäviin, henkilöstöön, henkilöstön kehittämiseen, osaamiseen ja koulutukseen liittyvän tiedon hallintaa. Se sisältää selkeät toiminnot tietojen ylläpitämiseen, sekä monipuoliset perusraportit ja tilastot. Sovellus toimii myös henkilöstösuunnittelun apuvälineenä.

Henkilöstöhallinto on osa Sonetin henkilöstönohjausta, mutta sitä voidaan käyttää myös itsenäisenä sovelluksena tai yhdessä palkanlaskennan kanssa.

Uutta Sonet Premiumissa: helppo tietojen haku

Näppärällä hakutoiminnolla työntekijät löytyvät helposti osaamisensa perusteella. Henkilöhaun voi rajata niihin työntekijöihin, joilta löytyy useita tai vain yksi annetuista osaamisista. Hausta löytyy myös ne henkilöt, joilla ei ole yhtään annetuista osaamisista.

 

Jaa artikkeli

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×