In English

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Palkanlaskenta

Luotettavalla palkkajärjestelmällä sujuvuutta palkanlaskentaan

Sonet Premium Palkanlaskenta on eri toimialoille soveltuva monipuolinen palkanlaskennan ratkaisu. Sovellus tukee joustavasti palkanlaskennan prosessia, huomioimalla käyttäjien erilaiset tarpeet.

Sonet Premiumin palkanlaskennan avulla varmistetaan, että palkkahallintoa koskevat lakisääteiset muutokset on huomioitu ajantasaisesti.

Uutta Sonet Premiumissa: automatisoidut toiminnot

Sonet Premiumista löydät monia tapoja, joilla on mahdollista muodostaa maksettavia palkkatapahtumia. Kuukausipalkat, loma- ja poissaoloajan palkat sekä vähennystapahtumat muodostuvat hetkessä omilla luontitoiminnoillaan.

Ryhmäkirjaus nopeuttaa tapahtumien manuaalista tallennusta. Toiminnon alussa valitset käytettävät palkkalajit ja seuraava laji tulee esiin yhdellä painalluksella. Työ nopeutuu ja aikaa säästyy, kun jokaisen työntekijän kohdalla ei tarvitse hakea samoja palkkalajeja uudelleen.

Laajenna ja tehosta palkanlaskennan käyttöä

Sonetin työaikatulkinta on palkanlaskennan lisäsovellus, joka muodostaa palkkatapahtumat käytössä olevien tulkintasääntöjen mukaan ilta-, yö-, viikonloppu- ja lisätyöstä, sekä vuorokautisesta ja viikoittaisesta ylityöstä.

Tuntikirjaus Mukana -sovelluksella työajan kirjaaminen on helppoa. Ratkaisulla tuntikirjaukset voidaan tehdä ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta, vaikka puhelimella työmatkan aikana. Palkkahallinnon työkuorma vähenee, kun tuntiraportit ja poissaolot ovat valmiiksi hyväksyttyjä, sähköisessä muodossa, eikä niissä ole tulkintaongelmia.

Palkanlaskenta on integroitavissa myös muihin Sonet Premium -ratkaisuihin, jolloin yrityksen sisäinen raportointi, kuten johdon ja esimiestason raportointi helpottuu.


Tutustu myös

Blogi | 23.03.2020 maanantai | 09:00
Vuosiloma ja lisävapaapäivät

 

Jaa artikkeli

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×