In English

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Rekrytointi

Koko rekrytointiprosessi yhdellä ratkaisulla

Rekrytointi on monivaiheinen prosessi, jossa jokainen vaihe asettaa omat haasteensa. Työpaikkailmoitusten ja hakulomakkeiden muokkaaminen saattaa olla työlästä. Hakemusten seulonta ja lajittelu voivat viedä paljon aikaa. Vaatimuksia prosessille tuovat myös hakemusten turvallinen käsittely sekä valitun henkilön tietojen siirtäminen palkka- ja HR-järjestelmiin.

CGI:n rekrytointijärjestelmä on Sonetin sähköiseen työsopimuslomakkeeseen integroitu selainpohjainen ratkaisu työpaikkailmoitusten ja -hakemusten sähköiseen hallintaan. Se nopeuttaa yrityksen rekrytointiprosesseja ja mahdollistaa hakijan henkilötietojen sujuvan hyödyntämisen jatkossa.

Ratkaisun avulla on helppo luoda työpaikkailmoituksia, ottaa vastaan sähköisiä hakemuksia ja seuloa tehtävään sopivimmat hakijat jatkokäsittelyä varten. Potentiaalisten hakijoiden tietoja voidaan säilyttää resurssipankissa myöhempää tarvetta varten. Lisäksi ratkaisu sisältää perusraportit hakemusmääristä, tehdyistä rekrytoinneista ja avoinna olleista ilmoituksista toimipaikoittain.

Integraatio Sonet-palkkajärjestelmään

Valintapäätöksen jälkeen ratkaisu tuottaa tarvittavat pohjatiedot työsopimusta ja palkanlaskentaa varten. Tiedot siirtyvät rajapinnan kautta Sonetin sähköiselle työsopimuslomakkeelle. Työsopimuksen täydentämisen jälkeen palkansaajantiedot voi siirtää kätevästi suoraan Sonetin palkkahallintoon.

Jaa artikkeli

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×