In English

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Lisäarvoratkaisut

Liiketoimintaa tukevat lisäarvoratkaisut yhdeltä toimittajalta

Sonet Premiumin integrointi muihin ohjelmistoihin on joustavaa, valmiita rajapintoja on yli 150 järjestelmään tai sidosryhmään. Sonet Premiumin käyttöä on mahdollista laajentaa vaativiinkin kokonaisuuksiin lisäarvoratkaisuilla. Tutustu ratkaisuihimme tarkemmin sivun valikosta.  

Pankki ja maksuliikenne

Sonet Premium Pankki mahdollistaa lisäarvoratkaisuna käyttäjälle maksuliikenteen seuraamisen pankkiin ja pankista reaaliaikaisesti sekä tilisiirtojen tekemisen. Erityisesti suomalaisten yritysten toimintaa varten kehitetty pankkitoiminta mahdollistaa ketterän tilien seuraamisen, erilaisten siirtojen käsittelyn ja aineistotyyppien jäljittämisen.

Finvoice 3.0

Sonet Premium Finvoice 3.0 on alisovellus, joka mahdollistaa laskun muodostuksen ja vastaanoton uudessa EU:n verkkolaskudirektiivin vaatimassa muodossa. Uusi sanomamalli tarkoittaa Sonetin kannalta täysin uusia liittymärajapintoja laskutukseen ja ostoreskontraan.

Sonet Premium Palveluna

Palveluna-mallilla Sonet Premium on käytettävissä silloin kun käyttäjät sitä tarvitsevat. Käyttö on turvallista, sillä palvelu tuotetaan Suomessa. Palveluna-ratkaisu skaalautuu yrityksen mukaan ja kiinteät kulut pienenevät, koska hinnoittelu tapahtuu käytön mukaan.

Mobiiliratkaisu

Mobiiliratkaisulla käytät Sonet Premiumin toimintoja reaaliaikaisesti kosketusnäyttöisillä mobiililaitteella. Esimerkiksi matka-assistentilla matkalasku onnistuu muutamalla napin painalluksella.

PowerBI

Sonet Premiumiin integroitu Power BI on visuaalinen ja graafinen raportointi- ja analysointiratkaisu. 

Kassajärjestelmä

Kassaratkaisumme on päivittäistavarakaupan ja nopeatempoisen erikoistavarakaupan tarpeisiin suunniteltu kassajärjestelmä. Se integroituu helposti osaksi yrityksen ohjelmistokokonaisuutta ja palvelee tehokasta ketjuohjausta ja monikanavaista asiakaskohtaamista.  

Mobilog

Liikkuvan työn toiminnanohjauksenratkaisu, joka on liitettävissä Sonet Premiumiin. 

Verkkokauppa

Verkkokaupparatkaisujemme avulla tilausten tekeminen sujuu nopeasti ja vaivattomasti ajasta ja paikasta riippumatta. Ratkaisut ovat joustavia ja niitä voi hyödyntää perinteisinä verkkokauppoina tai yrityksen sisäisiin tilauksiin.

 

 

Jaa artikkeli

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×