In English

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Lisäarvoratkaisut

Liiketoimintaa tukevat lisäarvoratkaisut yhdeltä toimittajalta

Sonetin integrointi muihin ohjelmistoihin on joustavaa, valmiita rajapintoja on yli 150 järjestelmään tai sidosryhmään. Sonetin käyttöä on mahdollista laajentaa vaativiinkin kokonaisuuksiin lisäarvoratkaisuilla. Tutustu ratkaisuihimme tarkemmin sivun valikosta.

Sonet Premium Palveluna

Palveluna-mallilla Sonet Premium on käytettävissä silloin kun käyttäjät sitä tarvitsevat. Käyttö on turvallista, sillä palvelu tuotetaan Suomessa. Palveluna-ratkaisu skaalautuu yrityksen mukaan ja kiinteät kulut pienenevät, koska hinnoittelu tapahtuu käytön mukaan.

Analysointiratkaisu

Analysointiratkaisu on kehitetty Sonetin henkilöstön-, talouden- ja toiminnanohjauksen tietojen analysointiin ja yhdistelyyn. Tietojen analysointi on joustavaa ja päätöksen tekoa tukevaa. Näet yhdellä silmäyksellä tärkeimmät tiedot yrityksesi tilanteesta.

Mobiiliratkaisu

Mobiiliratkaisulla käytät Sonetin toimintoja reaaliaikaisesti kosketusnäyttöisillä mobiililaitteella. Esimerkiksi matka-assistentilla matkalasku onnistuu muutamalla napin painalluksella.

Kassajärjestelmä

Kassaratkaisummme on päivittäistavarakaupan ja nopeatempoisen erikoistavarakaupan tarpeisiin suunniteltu kassajärjestelmä. Se integroituu helposti osaksi yrityksen ohjelmistokokonaisuutta ja palvelee tehokasta ketjuohjausta ja monikanavaista asiakaskohtaamista.

Verkkokauppa

Verkkokaupparatkaisujemme avulla tilausten tekeminen sujuu nopeasti ja vaivattomasti ajasta ja paikasta riippumatta. Ratkaisut ovat joustavia ja niitä voi hyödyntää perinteisinä verkkokauppoina tai yrityksen sisäisiin tilauksiin.

Sähköinen työpöytä

Sähköinen työpöytä tarjoaa mahdollisuuden lisätä omalle työpöydälle tärkeitä suoria Sonetin toimintoja, linkkejä ja dokumentteja. 

 

Jaa artikkeli

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×