In English

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Sonet Mobiiliratkaisu

Uutta: Saldoseuranta

Tuntikirjausta on nyt laajennettu saldoseurantatoiminnolla. Sonet mobiili saldoseuranta on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla vastaten laajasti yritysten ja yhteisöjen vaatimuksiin.

Tuntikirjaukset ja tuntikirjausten hyväksynnät

Tuntikirjaus-ominaisuudella käyttäjät voivat syöttää tuntikirjaukset helposti ja nopeasti paikasta ja ajasta riippumatta. Syötetyt tuntikirjaukset siirtyvät esimiehen hyväksyttäväksi.  Hyväksyntäosiolla hyväksyntä onnistuu vaivattomasti suoraan kännykästä. Mobiilisovelluksella hyväksytyt tuntikirjaukset siirtyvät suoraan palkanlaskentaan. Työntekijä voi seurata tuntikirjaustensa tilaa syötöstä palkanmaksuun.

Helppoa ja vapaata työskentelyä

Sonet Premium Mobiiliratkaisulla kulu- ja matkalaskujen sekä ostolaskujen sähköisen kierrätyksen toimintoja käytetään ajasta ja paikasta riippumatta kosketusnäyttöisillä mobiililaitteilla. Mobiiliratkaisun valikko muuttuu käyttäjän roolin mukaan ja sitä voidaan käyttää usealla kielellä, vakioina on suomi, ruotsi ja englanti. Ratkaisun selainkäyttöliittymä on helppokäyttöinen ja se tukee moniyritysympäristöä.


Lainaus asiakkaaltamme

"Sonet Premiumin ostolaskujen kierrätys ja hyväksyntä onnistuu kätevästi mobiilissa, niin puhelimella kuin tabletillakin. Olemme käytännössä riippuvaisia tästä ominaisuudesta, sillä useat laskut edellyttävät hyväksyntääni ja koskaan ei tiedä, vievätkö työtehtävät minut messuille Saksaan vai asiakastapaamiseen jonnekin päin koti-Suomea. Sonet Premium Mobiiliratkaisun avulla paikkasidonnaisuus poistuu ja joustavuus lisääntyy." – Peter Ruokonen, toimitusjohtaja, Cariitti Oy


Haluatko maksuttoman esittelyn sähköpostiisi?

Täytä alla oleva lomake ja saat webinaaritallenteen Mobiiliratkaisusta suoraan sähköpostiisi.

Nimi
Yritys
Sähköpostiosoite

 


Tutustu myös

Blogi | 31.1.2019 torstai | 9.25
Mobiililla tehokkuutta taloushallintoon

Ratkaisut 
Ostolaskujen sähköinen kierrätys
Kulu- ja matkalaskut
Tuntikirjaus

Jaa artikkeli

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×