In English

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Taloudenohjaus

Monipuolinen ratkaisu taloushallintoon

Sonet Premiumin taloudenohjaus muodostaa reaaliaikaisen ja integroidun kokonaisuuden, jonka avulla yrityksen tai yhteisön taloushallinnon rutiinit voidaan hoitaa helposti ja joustavasti. Se kattaa monipuolisesti kaikki taloushallinnon osa-alueet. Päätöksentekijöille ajantasainen tieto on helposti saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta.

Sonet taloudenohjauksen kokonaiskaavio

Taloudenohjauksen monipuoliset kyselyt, ryhmittelyt, porautumiset ja grafiikan tuottaminen tuovat tehokkuutta työskentelyyn. Automaattiset tarkistussäännöt tukevat tiedon oikeellisuutta ja vyörytyssääntöjä voidaan hyödyntää sisäisessä laskennassa.

Ostolaskujen sähköinen kierrätys ja kohdistus ostotilauksiin nopeuttaa päivittäisiä rutiineja. Kiertävät laskut käsitellään selain- tai mobiililiittymän avulla.

Uutta Sonet Premiumissa: Roolipohjaisuus

Sonet Premiumissa käyttöoikeuksien muokkaaminen on helppoa. Tarvittavat roolit poimitaan käyttäjille valintalaatikosta. Näin Sonet Premiumissa näkyvät vain ne toiminnot, joita käyttäjät tarvitsevat päivittäisessä työssään. Rooli voi olla yrityskohtainen tai käyttäjällä voi olla oikeudet useampaan rooliin.

Sonet Premiumiin on tehty valmiita rooleja, kuten asetusten ylläpitäjä, pääkirjanpitäjä, ostoreskontran hoitaja ja laskuttaja. Yleisimpiä rooleja löytyy kaikilta sovellusalueilta, mutta niitä voi myös muokata ja tehdä itse tarpeen mukaan.

Hyödyt

  • automaattiset toiminnot
  • joustava raportointi ja porautuminen
  • tiedon jäljitettävyys aina alkulähteille saakka
  • budjetoinnista analysointiin

Taloudenohjaus on täysin integroitu Sonet Premiumin osasovelluksiin. Kaikki perustiedot ovat yhteisiä ja taloudenohjaukseen syntyneet tapahtumat ovat heti hyväksynnän jälkeen nähtävillä kirjanpidon selailuilla, raporteilla aina sisäiseen laskentaan asti. Analysointiratkaisulla taloudenohjauksen tiedot analysoidaan ja yhdistellään helposti henkilöstön- ja toiminnanohjauksen tietojen kanssa.


Tutustu myös

Ratkaisu-lehti 
Wulff-Yhtiöt: Tehoa ja tyytyväisyyttä taloushallintoon Sonet Premiumilla

What's Next -podcast | Sukellus tulevaisuuden liiketoimintatrendeihin
Kuuntele tuoreimmat podcastimme

CGI.fi | Taloudenohjaus 
– Mitä tarkoittaa digitalisaatio taloushallinnossa? Lataa opas!

 

Jaa artikkeli

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×