In English

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Kirjanpito

Skaalautuva kirjanpito-ohjelma monenlaisiin tarpeisiin

Sonet Premiumin kirjanpito-ohjelma on joustava ratkaisu yrityksille ja yhteisöille. Sen skaalautuvuus ja dynaaminen rakenne tarjoavat monipuolisen toimintaedellytyksen yrityksen eri kasvuvaiheissa.

Sonetin yhteisten tapahtumien avulla osto- ja myyntilaskun hyväksymisen jälkeen tieto on ajantasaisesti heti kirjanpidossa ja sisäisessä laskennassa. Näin kirjanpitolähtöinen audit-trail on saumatonta ja kirjanpidosta pääsee porautumaan aina tapahtuman alkulähteelle asti.

Kirjanpitoa voidaan täydentää esimerkiksi budjetoinnin alisovelluksella. Järjestelmällä on myös laajat valmiudet yhteyksiin ulkopuolisten sovellusten kanssa. 

XML-tiliraportoinnilla tiliotetapahtumat ajantasalle

Sonet Premiumin XML-tiliraportointi käsittelee SEPA-muotoisen tiliote- ja viitesuoritusaineiston tapahtumia monipuolisesti. Sovellus automatisoi tiliotteiden tiliöinnin ja myyntilaskujen suoritusten vastaanoton pankeista saatavan XML-pohjaisen tiliraportointiaineiston avulla.

Myyntisuoritusten vastaanotossa reskontraan laskun tiedot välittyvät maksussa takaisin saajalle samassa muodossa sisältäen enemmän tietoa, esimerkiksi alkuperäisen maksajan ja lopullisen saajan tunnisteet. 

Pankista tulleet tiliotteet luetaan sisään Sonetin taloudenohjaukseen. XML-tiliraportointiin voidaan tehdä automaattisia tiliöintisääntöjä, jotka käyttävät hyväksi tiliotetapahtuman tietoja. Tiliöinnit täydennetään tarvittaessa ennen kirjanpitoon siirtoa.

Uutta Sonet Premiumissa: Pankki ja maksuliikenne

Sonet Premium Pankin avulla pankkitilin saldo, palauteseuranta aineistoista ja tiliotteiden käsittely saadaan suoraan kirjanpitoon Sonet Premiumin tehtäväkorista ja selailunäkymistä.

Lue lisää Pankki ja maksuliikenne -sivulta!


Tutustu myös

CGI.fiPilviratkaisut liiketoiminnan tarpeisiin

Blogi | 23.3.2020
Vuosilomat ja lisävapaapäivät

Blogi | 30.1.2019 
Mobiililla tehokkuutta taloushallintoon

Jaa artikkeli

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×