In English

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Ostolaskujen sähköinen kierrätys

Ostolaskut kierrätetään tehokkaasti paikasta ja ajasta riippumatta

Sonet Premiumin ostolaskujen sähköisellä kierrätyksessä laskujen kierto ja tietojen täydentäminen on pitkälle automatisoitu. Ostoreskontran prosessit automatisoituvat ja ostolaskujen käsittelyaika nopeutuu. Kiertävät laskut käsitellään selaimessa tai mobiiliratkaisun avulla.

Ostolaskujen kierrätyksen ensimmäisessä vaiheessa laskut vastaanotetaan järjestelmään paperilla tai sähköisesti. Paperilla saapuneet ostolaskut skannataan sovellukseen kuvina. Oppiva skannaus nopeuttaa käsittelyä. 

Sähköisille ostolaskuille, kuten Finvoice-verkkolaskuille, CGI:ltä löytyy kattava verkkolaskutuksen kokonaispalvelu. Sen avulla sähköiset ostolaskut noudetaan Sonetiin tai paperilaskut skannataan palveluna.

Sopimuksiin tai ostotilauksiin kohdistuvat ostolaskut voidaan kohdistaa automaattisesti toisiinsa, jolloin kohdistuneita laskuja ei tarvitse kierrättää lainkaan. Ostolaskujen kierrätys sisältää myös laskujen lopullisen arkistoinnin.

Ostolaskujen sähköinen kierrätys on osa ostoreskontraa, joten järjestelmän perustiedot ovat aina ajan tasalla ja sellaisenaan käytettävissä. Erillisiä liittymiä ulkoiseen kierrätysjärjestelmään ei tarvita. Sähköisen kierrätyksen avulla ostolaskut kierrätetään organisaatiossa tehokkaasti ja nopeasti paikasta ja ajasta riippumatta.

Ostolaskujen kierrätys toimii myös sähköisen työpöydän kautta, jossa kaikki selainpohjauset Sonet-ratkaisut ovat käytettävissä kertakirjautumisella.

 

Jaa artikkeli

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×