In English

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Ostoreskontra

Tehokasta ostolaskujen seurantaa ja maksatusta

Sonet Premium Ostoreskontra tarjoaa nykyaikaisen ja tehokkaan ratkaisun ostolaskujen käsittelyyn. Sillä hoidetaan yrityksen ostolaskujen seuranta ja maksatus.

Ratkaius sisältää paljon käytännön työtä helpottavia automatisoituja toimintoja, kuten integroidun ostolaskujen sähköisen kierrätyksen, ostolaskujen kohdistuksen hankinnan ostotilauksiin ja viivakoodin lukumahdollisuuden. Ostoreskontra soveltuu myös valuuttalaskujen käsittelyyn.

Ostolaskuja voidaan siirtää ostoreskontraan suoraan Sonetin ostotilausjärjestelmästä, vastaanottaa sähköisessä muodossa sekä syöttää manuaalisesti. Sonet Premium Ostoreskontra sisältää kotimaan ja ulkomaan ostolaskujen käsittelyn ja maksatuksen.

Ratkaisu sisältää monipuoliset selailu- ja raportointimahdollisuudet. Sonet Premium Ostoreskontra käyttää yhteistä tapahtumataulun käsittelyä myyntireskontran, kirjanpidon ja sisäisen laskennan kanssa, jolloin tiliöinnit ovat heti näkyvissä kaikkialla.

Rakentamisen urakkatiedot kätevästi verohallintoon

Ostoreskontran ostolaskun ylläpitoon on lisätty mahdollisuus antaa Työmaa-avain (työmaata identifioiva numero) ja Työmaanumero (työmaan numero). Ostoreskontrasta saatavan raportin avulla tiedot tallennetaan kätevästi verkkolomakkeelle suomi.fi-palvelussa.

Lue lisää rakentamisen velvoitteet -sivulta

Jaa artikkeli

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×