In English

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Toiminnanohjaus

Hallittu toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu

Sonet Premiumin toiminnanohjaus muodostaa kiinteän kokonaisuuden, jonka avulla yrityksen koko toimintoketju hankinnasta, tarjouksista ja myyntitilauksista tavaran valmistukseen, toimitukseen ja laskutukseen voidaan hoitaa tehokkaasti reaaliajassa.

Sonet toiminnanohjauksen kokonaiskaavio

Toiminnanohjaus kattaa myynnin toimet tarjouksesta sähköiseen laskuun ja siitä taloudenohjaukseen. Hankintapyynnöstä muodostat tarjouspyynnön ja ostotilauksen, jota voit käyttää sekä ostojen kohdistukseen ostoreskontrassa että varastosaavutukseen.

Tehtäväkori

Sonet Premiumin tehtäväkorissa näet keskeneräiset ja suoritetut työtehtäväsi. Tehtäväkori on hyvä apulainen erityisesti kuunvaihteessa. Näet mitä tehtäviä on vielä tekemättä ja mitkä työt on jo tehty.

Toiminnanohjauksen tehtäväkorissa voit seurata muun muassa hyväksymättömiä tilauksia, lähetteitä ja laskuja. Näet myös viimeisimmät laskutuksen reskontra- ja kirjanpitosiirrot, Finvoice-aineiston muodostukset ja muita massakäsittelytapahtumia. Tehtäväkori on tulossa myös muille sovellusalueille.

Hyödyt

  • monipuoliset ja vakioidut liittymärajapinnat
  • joustavuus logistiikan muutoksissa
  • liiketoiminnan toimintoketjujen läpinäkyvyys

Toiminnanohjausjärjestelmä on osa Sonet Premiumin kokonaisuutta. Yhteiset perustiedot, reaaliaikaiset näkymät sekä selailut, myös yli sovellusrajojen, mahdollistavat joustavan ja läpinäkyvän käytön. Monipuoliset liittymärajapinnat tietojen ja tapahtumien siirtoon yhdistävät Sonet Premiumin tehokkaaksi osaksi yrityksen tietohallintakokonaisuutta. 


Tutustu myös

ERP-opas
Kokonaisvaltainen toiminnanohjaus liiketoiminnan tukena palveluyrityksissä

 

Jaa artikkeli

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×