In English

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Myynti ja toimitusten hallinta

Kattaa tarjousten, tilausten ja toimitusten hallinnan

Sonet Premium Myynti ja toimitusten hallinta on joustava ratkaisu myyntiprosessin hallintaan ja tavarantoimituksiin. Ratkaisu kattaa laajimmillaan koko tilaus- ja toimitustenhallinnan eri vaiheet.

Myynti- ja toimitustenhallinta sisältää myös tarjousten käsittelyn. Tilaus voidaan muodostaa tarjouksen pohjalta ja tilauksesta ostotilaus tai hankintapyyntö hankintatoimen puolelle. Lisäksi tilauksesta voidaan muodostaa helposti esimerkiksi työn tiedot projektin tai valmistuksen työsuunnittelua varten.

Tilauksia voidaan valita toimitukseen useilla eri kriteereillä. Ratkaisu mahdollistaa myös toimitukseen liittyvien asiakirjojen tuottamisen, kuten lähetteet, rahtikirjat, osoitelaput ja viivakoodilliset laserlomakkeet postiennakko- tai osoitekorteista. Lähetystiedoista voidaan muodostaa myös OVT/EDI sanomia mm. tullia varten.

Myynti ja toimitusten hallinta on helposti sovellettavissa erilaisiin toimintomalleihin. Ratkaisu soveltuu hyvin myös pienien organisaatioiden myyntitilausten käsittelyyn ja toimitusten hallintaan. Sovelluksesta voidaan yksinkertaisimmillaan tulostaa tilauksesta pelkkä lasku.

Myynti ja toimitusten hallintaan kuuluu monipuolinen raportointi. Tilauskantaraporttien lisäksi valittavana on lukuisia raportteja tavarantoimitukseen ja laskutukseen. Johtamisen ja raportoinnin tueksi on mahdollisuus hankkia yhteys selainpohjaiseen eBic-järjestelmään.

Sovellus on täysin integroitu muuhun Sonet Premium -tietojärjestelmään – muun muassa varastointiin, laskutukseen ja myyntireskontraan.

Jaa artikkeli

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×