In English

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Sähköiset rahtitiedot

Rahtitiedot kuljettajalle suoraan Sonetista

Sonetin rahtitietojen sähköinen välittäminen ja kuljetustilaukset hoituvat helposti Sonet Unifaun –integraation kautta. Lähetystoimea hallinnoidaan Sonetissa ja lähetyksen annetut rahtitiedot välitetään yhdellä painalluksella Unifaun Online –järjestelmään. Samalla tulostuvat esim. rahtikirja ja kollitarrat. Rahtitietojen sähköinen välittäminen vähentää virheitä ja säästää aikaa.

Unifaun Online on Internetin välityksellä toimiva kuljetushallintajärjestelmä. Unifaun välittää rahtitiedot ja kuljetustilauksen halutuille kuljetusliikkeille. Käytettävissä mm. seuraavien kuljetusliikkeiden kanssa: Bring, DB Schenker / Kiitolinja, DHL, DPD, DSV, Itella, Kaukokiito, Matkahuolto, PostNord, TNT, VR Transpoint ja UPS

Unifaun Online Standard- tai Plus -versio

Unifaun Online Standard sopii parhaiten pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat yksinkertaistaa ja tehostaa lähetystensä hallintaa.

Unifaun Online Plus -version avulla suuremmat yritykset, joilla on monisäkeisempi tavaravirranhallinta, saavat tilaus-toimitusketjunsa täydelliseen hallintaan.

Lue lisää www.unifaun.fi

Jaa artikkeli

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×