In English

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Tuotannonsuunnittelu ja valmistus

Tuotannonsuunnittelu

Sonetin tuotannonsuunnittelu kattaa yrityksen tuotannonohjauksen suunnittelun, materiaali- sekä valmistustarpeen laskennan ja valmistuksen.

Sonetin tuotannonsuunnittelu voidaan jakaa valmistusalueisiin, jolloin tuotannonsuunnittelemisen oleelliset osat ovat itsenäisiä, mutta järjestelmä hyödyntää yhteisiä perustietoja. Esimerkiksi erillisinä toimivat verstaat voidaan eriyttää itsenäisiksi tuotannonsuunnitteluyksiköiksi.

Tiedonkeruu tukemaan tuotannonsuunnittelua

Sonetin oma tiedonkeruu on yksinkertainen ratkaisu useimpien asiakkaiden läsnäolo- ja tuotantotietojen keruuseen. Järjestelmä on osa Sonetin sovelluskokonaisuutta. Tiedonkeruu tukee hyvin tuotannonsuunnittelua.

Valmistuksenohjaus materiaalipainotteiseen valmistamiseen

Sonetin valmistuksenohjaus komponenttipohjaiseen tuotantoon on tehokas työväline pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka valmistavat tai kokoavat tuotteita vakiokomponenteista. Valmistus voi tapahtua asiakkaan tilauksen perusteella tai omana valmistuksena varastoon.

Valmistuksenohjaus sisältää materiaalikäsittelyihin liittyvät toiminnot ilman työvaihekohtaista ajoitusta ja kuormituslaskentaa. Toimintojen käyttöönotto edellyttää, että perussovelluksista ovat käytössä ainakin myyntitilausten käsittely ja varastointi.

Jaa artikkeli

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×