In English

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Kotimainen ERP-ratkaisu tuntee suomalaisten yritysten tarpeet

Itsenäinen Suomi täyttää perjantaina 102 vuotta ja samalla on syytä miettiä, miten 102 vuoden aikana Suomesta on tullut yhtä vahva ja itsenäinen maa kuin se on. Suomalaisia kuvataan usein tunnollisiksi, rehellisiksi ja jopa vaatimattomiksi kansalaisiksi. Vaikka emme välttämättä kehu ja nosta esille yhtä usein omia tuotteitamme ja ratkaisujamme kuin länsinaapurimme, ovat suomalaiset ehdottomasti innovatiivisia.

4. joulukuuta vietetään valtakunnallista ”osta työtä Suomeen” -kampanjapäivää, jonka tarkoituksena on nostaa esille suomalaisia tuotteita ja tarkastella päivittäisiä valintojamme. Sonet Premium on Suomalaisen Työn Liiton myöntämää Avainlippua kantava kotimainen tietojärjestelmäratkaisu, joka on mahdollistanut alasta riippumatta suomalaisten yritysten toimintaa vuosikymmenien ajan.

 

Sonet Osta työtä Suomeen

 

Suomalaisuus on meille tärkeää ja koemmekin kotimaisuuden olevan osa identiteettiämme. Mahdollisimman lähellä asiakkaitamme toimiminen, palveleminen ja ratkaisun kehittäminen mahdollistavat juuri sen, mikä Sonet Premium tänä päivänä on. Markkinoilla vaihtoehtoja on lähes loputtomasti ja kerran vuodessa onkin syytä muistaa kotimaisten tuotteiden palvelevan suomalaisia parhaiten, kun tuemme niitä omilla valinnoillamme. Suomalaisen tuotteen ostaminen on tärkeää teemapäivänä ja kaikkina muinakin vuoden päivinä.

Valitsemalla viisaasti tuet suomalaisten tuotteiden ja työpaikkojen kehitystä myös tulevaisuudessa. Sonet Premium on nykyaikainen ERP henkilöstön-, talouden- ja toiminnanohjaukseen. Tarjoamme monipuolisia ratkaisukokonaisuuksia lisäarvopalveluillamme ja olemme mahdollistaneet Sonet Premiumin integroinnin muihin ohjelmistoihin saumattomasti ja joustavasti. Ratkaisumme soveltuu yrityksille toimialasta ja koosta riippumatta. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaitoisilla suomalaisilla asiantuntijoillamme, joilla on pitkä ja laaja kokemus järjestelmäratkaisun parissa.

Haluatko tehostaa toimintaasi? Kaipaatko osaavaa ja luotettavaa osaamista yrityksesi toiminnanohjaukseen. Pyydä tarjous Sonet Premium ratkaisusta tai lisätietoja asiantuntijoiltamme. Kuulemme mielellämme myös palautteesi ratkaisuistamme ja palvelustamme.

Jaa artikkeli

Muita ajankohtaisia uutisia

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×