In English

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

Vastuullisuus

Sonet Premium toimii osana CGI:n laajaa ratkaisukokonaisuutta ja jakaa samat yritysvastuun lupaukset ja arvot liiketoiminnassaan. Sonet Premiumin toiminnan keskeinen yritysvastuun elementti on suomalaisuus. Paikallisuus mahdollistaa toimimisen mahdollisimman lähellä asiakkaitamme, ja pystymme auttamaan asiakkaita välittömästi tarpeen tullen. Tavoitteenamme on tuottaa suomalaisia yrityksiä parhaiten palvelevia toiminnan-, henkilöstön- ja taloudenohjauksen ratkaisuja. Haluamme myös myötävaikuttaa tasavertaisen ja kehittyvän yhteiskunnan kehitykseen ratkaisemalla yhteisiä haasteita kumppanuuksien avulla. Lue lisää aiheesta, ja kerro meille ajatuksiasi, miten Sonet voisi auttaa ratkaisemaan organisaatiosi haasteita.

Olemme sitoutuneet ympäristöystävälliseen ja kestävään liiketoimintaan, jota tukevat 

  • ISO 14001 -sertifioitu ympäristöjärjestelmä
  • GHG-protokollan mukaan mitatut ilmastotavoitteet
  • CGI:n ympäristöpolitiikka
  • Helsingin kaupungin ilmastokumppanit-ohjelma

Omat ympäristövaikutuksemme liittyvät pääasiallisesti henkilöstön liikkumiseen sekä toimitilojen ja palvelinkeskusten sähkönkulutukseen, lämmitykseen ja jäähdytykseen. Pienennämme vaikutustamme vaihtamalla kestävämpiin energialähteisiin ja tehostamalla toimitilojemme käyttöä. 

 

 

TIESITKÖ, ETTÄ

Vastuullisuus tietojärjestelmissä

Tietoturvan merkitys korostuu digitaalisten järjestelmien kehittyessä, ja IT-palveluiden turvallisuus sekä konsultointi vahvistuvat kaikissa käyttäjäryhmissä. Meille on tärkeää, että niin asiakkaamme kuin muutkin IT-ratkaisuiden ja netinkäyttäjät ymmärtävät kyberturvallisen toimimisen perusteet. Tutustu CGI:n tietoturvallisuustoimintaan verkkosivuiltamme, ja opi miten voit varmistaa yrityksesi olevan aina valmiina kyberuhkia vastaan.

Myös lapsille tietoturvallisuuden opettaminen on tärkeää. Katso alla olevasta videosta miten olemme vastanneet haasteisiin.

Jaa artikkeli

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×