In English

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä

CGI sitoutuu hiilineutraaliuteen kaikissa toimintamaissaan vuoteen 2030 mennessä

CGI:n kansainvälinen sitoumus hiilineutraaliuteen on osa toimia, joilla yhtiö vahvistaa vastuullisuusstrategiaansa. Osa yhtiön liiketoimintayksiköistä pyrkii hiilineutraaliuteen vieläkin tiiviimmässä aikataulussa.

CGI on julkaissut kansainvälisen sitoumuksensa hiilineutraaliin toimintaan vuoteen 2030 mennessä. Samalla yhtiö odottaa osan liiketoimintayksiköistään pyrkivän tavoitteeseen jo aiemmin. Paikalliset suunnitelmat hiilineutraaliuden saavuttamiseksi julkaistaan vuoden 2021 aikana.

CGI on 45 vuoden ajan tehnyt työtä asiakkaidensa kanssa tunnistaakseen, seuratakseen ja hallitakseen ympäristö- ja turvallisuusriskejä, vähentääkseen energiankulutustaan ja säästääkseen luonnonvaroja. YK:n Global Compact -aloite ja ISO 14001 -standardi ohjaavat kestävän kehityksen mukaisia toimintatapoja, joiden jalkauttamiseen myös CGI on sitoutunut.

"Hiilineutraaliuden saavuttaminen vuoteen 2030 mennessä on merkittävä sitoumus 76 000 ihmisen organisaatiolta, joka toimii 400 paikkakunnalla 40 eri maassa", toteaa CGI Suomen toimitusjohtaja Leena-Mari Lähteenmaa. "Suomessa voimme hyvinkin saavuttaa tämän tavoitteen jo aiemmin, sillä jo nyt käytämme esimerkiksi datakeskuksissamme 100-prosenttisesti uusiutuvaa sähköä."

 Hiilineutraalius 2030 CSR

Suomessa hiilineutraaliuteen pyritään ensisijaisesti vähentämällä toimitilojen, datakeskusten ja liikkumisen päästöjä. Oman toimintansa lisäksi CGI edistää kestävää kehitystä auttamalla asiakkaitaan vähentämään päästöjä esimerkiksi optimoimalla prosesseja ja auttamalla vähäpäästöisissä valinnoissa teknologiaratkaisujen avulla.

Lue koko uutinen CGI:n sivuilta tästä.

Jaa artikkeli

Lisätietoja
asiantuntijoiltamme

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×