In English

Asiantuntijamme kertovat sinulle lisää

Ota yhteyttä

Sonet Premium – kotimainen tietojärjestelmä

Sonet Premium on suomalainen tietojärjestelmä, jolla on käyttöoikeus Avainlippuun. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä sertifikaatti Suomessa pääosin tuotetusta työstä on osoitus vastuullisesta toiminnasta ja erityisesti suomalaisille yrityksille kehitetyistä ratkaisuista. Pitkään tietojärjestelmäalalla toimineena haluamme viestiä Avainlipulla luotettavuudesta, osaamisesta ja arvoistamme, joita kotimaisuus meille merkitsee. 

Palvellaksemme asiakkaitamme parhaiten, tulee meidän toimia lähellä heitä ja olla aina tavoitettavissa. Koemmekin suomalaisuuden olevan osa identiteettiämme. Mahdollisimman lähellä asiakkaitamme toimiminen, palveleminen ja ratkaisun kehittäminen mahdollistavat juuri sen, mikä Sonet Premium tänä päivänä on. Suomalaisten tuotteiden ja palveluiden ostaminen on askel kohti paremmin voivaa ja vastuullisempaa yhteiskuntaa, jonka vuoksi myös Sonet Premium haluaa kertoa tarinaansa eteenpäin suomalaisena tietojärjestelmänä.

Tiesitkö, että Sonet Premiumin kotimaisuusaste on 85 %. Toiminnan suunnittelu, kehitys ja ratkaisukokonaisuuden johtaminen tapahtuvat kaikki Suomessa.

Jaa artikkeli

Asiantuntijamme kertovat sinulle lisää

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×