In English

Asiantuntijamme kertovat sinulle lisää

Ota yhteyttä

Vastuullisuushanke

Yritys- ja yhteiskuntavastuu on yksi CGI:n tärkeimpiä arvoja ja haluamme toimia yhä vastuullisemmin myös Sonet Premium liiketoiminnan osalta. Syksyllä 2019 aloitettu kumppanuuden kehityshanke Suomen Kuurosokeat ry:n kanssa on meille konkreettinen askel tuomaan arvoa suomalaisen yhteiskunnan rikkauteen. Sonet on ollut Suomen Kuurosokeiden taloushallinnon järjestelmänä pitkään, ja nyt toiminnassa on päädytty laajentamaan yhteistyötä osana vastuullisuushanketta. Tämä on luonnollinen jatke pitkään jatkuneelle yhteistyölle. Lue koko artikkeli tästä.

Sonet Premium mukana Suomen Kuurosokeiden toiminnan kehittämisessä

Yhtenä Sonet Premium tärkeänä tavoitteena on olla mukana kehittämässä yleishyödyllisten organisaatioiden toimintaa, viimeisimpinä esimerkkeinä Hengitysliitto ja Suomen Kuurosokeat ry. Kun yhdistystoiminta alkaa olla mittavaa ja moniulotteista, on toiminnanohjausjärjestelmästä merkittävä apu yhdistystoiminnan kehittämisessä ja jatkuvuuden takaamisessa. Asiakkaamme ovat kokeneet toiminnanohjausjärjestelmän äärimmäisen tehokkaaksi työkaluksi, kun resurssit ovat rajalliset, mutta yhdistysten jäsenmäärät kasvavat ja heidän tarpeet muuttuvat.

Osallistu mukaan hankkeeseen!

Haluamme jatkaa menestystarinaamme, jossa autamme organisaatioita toteuttamaan vastuullista toimintaa. Onko sinun organisaatiosi toiminta yleishyödyllistä tai koetko että yritystoimintasi on askeleen edellä, kun kyse on yhteiskuntavastuusta? Täytä yhteystietosi ja kerro tarinasi hakemuksessa niin pohditaan, miten voimme yhdessä kehittää vastuullista toimintaa eteenpäin. Vastuullisuushankkeen parhaat hakijat palkitaan Sonet Premiumin ratkaisuiden avulla.

 

Miten vastuullisuus näkyy meillä?

Vastuullisuus on yksi toimintamme kuudesta arvosta. Tämä tarkoittaa, että Sonet Premium tukee toiminnallaan ympäristön, yhteiskunnan ja talouden vastuullisuuden kehitystä. Ympäristön huomioiminen tarkoittaa usein omien päästöjen, kuten energian kulutuksen minimoimista ja kestävämpien toimintatapojen edistämistä, kuten pilvipalveluiden ja sähköisten järjestelmien kehittämistä.

Yhteiskunnan vastuuseen liittyvät muun muassa työntekijöiden hyvinvointi ja työolot, sekä ulkopuolisesti yleishyvää tuottavien toimijoiden tukeminen ja toiminnan kehittäminen. Talouden osalta vastuulliseen toimintaan kuuluvat liiketoiminnan kannattavuudesta, kilpailukyvystä ja tehokkuudesta huolehtiminen sekä riskienhallinta. Edellä mainittujen lisäksi kokonaisvaltainen ja läpinäkyvä raportointi tuovat luotettavuuden Sonet Premiumiin käyttäjille vastuullisesta toiminnasta. 

Jaa artikkeli

Asiantuntijamme kertovat sinulle lisää

Ota yhteyttä
Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×